MijnGezondheid.net <=>ons online patiëntenportaal


Huisartsenpraktijk PMC is klaar voor het gebruik van Mijn Gezondheid.Net (MGN) en de App. MedGemak !
De mogelijkheid om uw zorg via online en/of via de app eenvoudig te regelen !

Uw persoonlijke zorgdossier online

Als patiënt van onze praktijk Huisartsenpraktijk PMC, kunt u gebruik maken van patiëntenportaal Mijngezondheid.net. Dit is een extra service van ons aan u.

U kunt bij ons gebruik maken van MijnGezondheid.net (MGN). 
MGN is een persoonlijk zorgdossier waarmee u veilig, makkelijk en snel uw gezondheidzaken kunt regelen. Om deze service goed te kunnen gebruiken, melden wij u eerst aan in ons systeem. Bovenaan hebt u wat informatie in video ook, en wanneer u nog vragen hebt van het systeem of van een onderdeel die niet goed kunt raadplegen, neem gerust dan contact met ons op. Voor het gebruik van MGN heeft u een Digid nodig, hiemee wordt de veiligheid en privacy gewaarborgd. Het is belangrijk dat uw medische gegevens goed beveiligd zijn. Daarom gebruikt u uw DigiD met sms-functie om in te loggen. Heeft u nog geen DigiD of geen DigiD met sms-functie, dan kunt u deze beide aanvragen op www.DigiD.nl


In het kort zijn oa. de volgende zaken mogelijk:

– zelf een afspraak inplannen bij huisarts, assistente e/o praktijkondersteuner
– online een vraag stellen dmv een “e-consult” via een beveiligde verbinding
– online een deel van uw dossier inzien
– online uw actuele medicatie overzicht inzien
– online betrouwbare informatie vinden over medicijnen en ziekten
– online wijzigingen doorgeven, bv verandering van adres of telefoonnummer
– zelf uw medicatiepaspoort uitprinten (reisdocument)

Afspraken

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

Medicijnen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal geneesmiddelinformatie beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatiepaspoort uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Uw medisch dossier

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. Het is helaas nog niet mogelijk om informatie uit het ziekenhuis of aantekeningen van de huisarts of assistente tijdens het consult in te zien. U heeft de mogelijkheid om zelf uw dossier aan te vullen of bij te houden. Er is ruimte om uw eigen persoonlijke aantekeningen te maken.

Berichten

Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts of apotheker. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

Labuitslagen

Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken.

Klik hierop voor Meer informatie over mijn Gezondheid.Net

Een video over Mijn Gezondheid.Net (MGN):


Een video over MedGemak:

Kijk naar de volgende video of klik op MedGemak


Gerelateerde documenten: